Pharos95

A Pharos 95 Kft. családi vállalkozásként jött létre 1995 októberében. Ekkor történt a dunavarsányi telephely létrehozása és a nagy utazás kezdete. 2006-ban remek lehetőséget kapott cégünk, az akkor még hazánkban teljesen újkeletű technológiának számító, műfüves borítású labdarúgópálya kivitelezésével bíztak meg minket Taksonyban. Az innováció azóta is rendkívül fontos eleme hitvallásunknak.

A kiemelkedő referenciáknak köszönhetően egyre több munkát tudtunk végezni és ennek vonzataként folyamatos fejlesztésekre is sor kerülhetett. A növekvő feladat mennyiség mind géppark, mind állományi bővítéseket igényelt. Az élőfüves pályaépítés lehetősége ezt a tendenciát csak felgyorsította, hisz új technológiát alapítottunk meg, amely további eszköztár gyarapodással járt.

Repertoárunkat a magasépítésben tökéletesítettük tornacsarnokok és a stadion kivitelezések formájában, melyeknek meghatározó szereplőivé is váltunk. Nagy megtiszteltetés, hogy közreműködhettünk többek között: a Puskás, Pancho és Bozsik Stadion építésében, nem különben Mezőkövesden, Pakson vagy Szombathelyen. Hasonlóan nagy örömet jelent számunkra, hogy munkáinkkal teret adhatunk az új generációknak, a sportolás élményének megtapasztalására minőségi infrastruktúra mellett. Büszkék vagyunk, hogy hozzájárulhattunk a Magyar Futball Akadémia, a Debreceni Labdarúgó Akadémia, illetve a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia evolúciójához. Cégünk saját know how-val dolgozik és aktív szereplője a környezetvédelmi és jótékonysági aktivitásoknak is.

Napjainkban már nem csak a sport területén tevékenykedünk, igyekszünk minél nagyszabásúbb és sokrétűbb magas és mélyépítési projektekben szerepet vállalni. Koronaékszerünk a bajnai Sándor–Metternich-kastély, mely Magyarország egyik legszebb klasszicista kastélyegyüttese és renovációja alkalmat biztosított a Pharos 95 egy új profiljának kibontakozására.

2020 Októberében társaságunk 25. évfordulóját ünnepli, fennállásunk során folyamatos fejlődés jellemezte esztendőinket az alázatos munkának köszönhetően. A jövőbe tekintve csak annyit mondhatunk, továbbra is: Álmodjunk együtt!