Vállalatunk 1995-ben alakult. Fő profilunk a sportpálya építés, de emellett, a hazai magasépítési és mélyépítési iparágban is fontos szerepet töltünk be.

A sportpályaépítő vállalkozásunkkal arra törekszünk, hogy kiváló minőségű, modern sportburkolatok kivitelezésével elnyerjük megrendelőink bizalmát, megelégedettségét – olyan sportburkolatokkal, amelyek teljes összhangban vannak megbízóinknak üzleti, financiális és funkcionális elvárásaival. Minden évben fejlesztjük gépparkunkat, hogy ebben is a legmodernebb technikával tudjuk a legjobb minőséget létrehozni. Folyamatos innovációval cégünk elérte, hogy a magyarországi sportpálya építő vállalkozások meghatározó szereplőjévé vált.

puskás stadion

Kínálatunkban akár sport, akár egyéb tevékenységhez megtalálja a legjobb élő- és műfüves burkolatot.

Cégünk 1995-ben alakult. A vállalkozásunkat 2005-től bővítettük, műfű és természetes gyepszőnyeg borítású sportpálya teljes körű kivitelezésével foglalkozik.

A műfüves sportpályaépítő vállalkozásunkkal arra törekszünk, hogy kiváló minőségű, modern sportburkolatok kivitelezésével elnyerjük megrendelőink bizalmát, megelégedettségét – olyan sportburkolatokkal, amelyek teljes összhangban vannak megbízóinknak üzleti, financiális és funkcionális elvárásaival. Minden évben fejlesztjük gépparkunkat, hogy ebben is a legmodernebb technikával tudjuk a legjobb minőséget létrehozni. Ezen folyamatos innoválással cégünk elérte, hogy a magyarországi sportpálya építő vállalkozások meghatározó szereplőjévé vált.

puskás stadion
pharos 95

A sportpályák kivitelezése mellett, vállalatunk dinamikusan fejlődött a hazai magas-és mélyépítésben is. Tudatosan törekszünk arra, hogy ebben a szegmensben is tovább erősödjünk és a hazai építőipar meghatározó vállalatai közt tartsanak számon. Büszkeségünk, a bajnai Sándor-Metternich-kastély, melynek renoválását a Pharos’95 biztosította.

pharos 95

Műfüves labdarúgó nagy- és kispályák, kézilabda, gyeplabda, multifunkcionális pályák, golf pályák, tollaslabda- és teniszpályák műfű borítása, fitness-termek és szintetikus játszótéri műfüves burkolatok létesítése. Az általunk készített pályák állapotát folyamatosan figyelemmel kísérjük, és ingyenes szaktanácsadással segítjük a pályák minőségének megóvását. Igény szerint speciális gépparkunkkal az éves szükséges karbantartást is vállaljuk.

Teljeskörű szolgáltatásainkkal – tervezés, hitelügyintézés, alépítmény, sportburkolat, palánk, labdafogó háló, lelátó, kispad, kapu stb. – kulcsrakész átadással állunk az Önök rendelkezésére, igény esetén sportpálya világítás kivitelezését és sportszerek beszerzését is vállaljuk.

A minőség sikereink legfontosabb összetevője.

Minden kivitelezett munkánk egyben cégünk referenciája is. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden vevőt kiszolgáljunk, igényeik alapos megismerésén keresztül, és azáltal, hogy folyamatosan tökéletesítjük szolgáltatásainkat és képességeinket azok teljesítésére.

Csapat

Nálunk a szaktudás a legnagyobb érték. Ezért hosszú évek óta ügyelünk humán erőforrásunk precíz kiválasztására és fejlesztésére. Mára már büszkén mutathatunk be egy rendkívül komplex portfolióval rendelkező csapatot, akik mindennapi munkánkat a hátterből teszik lehetővé.

Végh Gábor

Végh Gábor

Ügyvezető – Tulajdonos

W3Schools

Végh Kajtár Erika

Végh-Kajtár Erika

Ügyvezető – Tulajdonos

W3Schools

Molnár Gabriella

Molnár Gabriella

Pályázati koordinátor

W3Schools

nagy benedek

Nagy Benedek

Műszaki Menedzser

W3Schools

Barabás Emőke

Barabás Emőke

Projektvezető

W3Schools

jeremi

Jeremi József

Projekt Előkészítő Menedzser

W3Schools

Borsné Jakab 
Márta Andrea

Borsné Jakab Márta Andrea

Projektvezető

W3Schools

Tóth Bettina

Tóth Bettina

Pénzügyi Vezető

W3Schools

Hisszük hogy a siker csak megbízható partnerekkel érhető el.
Köszönjük, hogy a múltban és reméljük a jövőben is támaszkodhatunk rájuk.

Greta Kft  |  Cipi Bt  |  Juta AS

Hisszük hogy a siker csak megbízható partnerekkel érhető el.
Köszönjük, hogy a múltban és reméljük a jövőben is támaszkodhatunk rájuk.

Greta Kft  |  Cipi Bt  |  Juta AS