Cégünk 1995-ben alakult. A vállalkozásunkat 2005-től bővítettük, műfű és természetes gyepszőnyeg borítású sportpálya teljes körű kivitelezésével is foglalkozunk.

műfüves sportpályaépítő vállalkozásunkkal arra törekszünk, hogy kiváló minőségű, modern sportburkolatok kivitelezésével elnyerjük megrendelőink bizalmát, megelégedettségét – olyan sportburkolatokkal, amelyek teljes összhangban vannak megbízóinknak üzleti, financiális és funkcionális elvárásaival. Minden évben újítjuk gépparkunkat, hogy a legmodernebb technikával tudjuk a legjobb minőséget elérni, ezzel is növelve ügyfeleink elégedettségét. A folyamatos fejlesztésekkel cégünk elérte, hogy Magyarországon a sportpálya építés meghatározó szereplőjévé vált.

Kínálatunkban minden sport és egyéb tevékenységhez megtalálja a legjobb műfüves burkolatot.

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik műfüves labdarúgó nagy- és kispályák, kézilabda-, gyeplabda- és multifunkcionális pályák, golfpályák, tollaslabda- és teniszpályák műfű borításának kialakításában, fitness termek és szintetikus játszótéri műfüves burkolatoknak létesítésében. Az általunk készített pályák állapotát folyamatosan figyelemmel kísérjük, és ingyenes szaktanácsadással segítjük a pályák minőségének megóvását. Igény szerint speciális gépparkunkkal az éves szükséges karbantartást is vállaljuk.

Teljes körű szolgáltatásainkkal – tervezés, hitelügyintézés, alépítmény, sportburkolat, palánk, labdafogó háló, lelátó, kispad, kapu stb. –, kulcsrakész átadással állunk az Önök rendelkezésére, igény esetén sportpálya világítás kivitelezését és sportszerek beszerzését is vállaljuk.

A minőség sikereink legfontosabb összetevője. Minden kivitelezett munkánk egyben cégünk referenciája is. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden vevőt kiszolgáljunk, igényeik alapos megismerésén keresztül, és azáltal, hogy folyamatosan tökéletesítjük szolgáltatásainkat és képességeinket azok teljesítésére.

2010-ben Kelet-Közép-Európa első FIFA 2*-os minősítésű műfüves pályáját építettük Magyarországon.

Referenciáink megtalálhatóak honlapunkon.

Prospektusunkat itt tudja letölteni.

Amit a Pharos ’95 Kft. nyújt Önnek:

 1. Kiváló minőségű termékek
 2. Magas szintű kivitelezés
 3. Folyamatos fejlődés, fejlesztés
 4. Teljes körű karbantartás
 5. Szaktanácsadás

A Pharos ’95 Kft., Magyarország nagy múltra visszatekintő műfüves sportburkolat kivitelezője és műfű raktárbázisa.

Kérdése van? Írjon nekünk üzenetet!

Műfű kínálatunkban minden sport és egyéb tevékenységhez megtalálja a kedvére való kül- és beltéri műfüves burkolatot:

 1. Műfüves golf pályák
 2. Műfüves tornatermek
 3. Nagy és kispályás műfüves labdarúgó pályák
 4. Öltözők
 5. Kézilabda, gyeplabda, multifunkcionális műfüves pályák
 6. Sportcsarnokok, tollaslabda- és teniszpályák műfű borítása
 7. Fitness-termek és szintetikus játszótéri műfüves burkolatok létesítése.

 

 

 • Keresés

 • Referenciáink